Specialisten


Zorgeloos verhuizen met Banis Verhuizingen


Voor de meeste mensen is een verhuizing een bijzondere maar ook stressvolle gebeurtenis. Voor de ervaren verhuizers van Banis Verhuizingen is het dagelijkse kost. Al bijna 125 jaar maken particulieren dankbaar gebruik van de professionele verhuisdiensten van dit vriendelijke familiebedrijf onder de bezielende leiding van eigenaar Ben Banis.


“Het liefst willen wij onze klanten volledig ontzorgen. Daar hebben wij ook alle kennis en  middelen voor in huis”, vertelt Ben. Alles keurig inpakken, het demonteren en opnieuw monteren van meubilair, het professioneel en zorgvuldig verpakken en vervoeren van kunst of het verhuizen van een piano, vleugel of zware brandkast; de verhuizers van Banis Verhuizingen draaien hun hand er niet voor om. “Om ervoor te zorgen dat elke verhuizing vlekkeloos verloopt werken wij alleen met vast personeel dat weet waar het mee bezig is en beschikken we over moderne apparatuur om ons daarbij te helpen.”

Persoonlijke aandacht en een passende prijs

Verhuizen is meer dan alleen het inpakken en verplaatsen van een inboedel. “ Verhuizen is voor veel mensen erg spannend. Een verhuizing kan ook best beladen zijn, bijvoorbeeld wanneer iemand naar het bejaardenhuis verhuist of als een zoon of dochter het ouderlijk huis verlaat. Het is dan ook helemaal niet zo vreemd dat mensen zenuwachtig zijn. Doordat wij elke dag verhuizen weten we precies hoe wij mensen op hun gemak kunnen stellen. Met een beetje humor en persoonlijke aandacht kun je de spanning al behoorlijk weghalen.” Persoonlijke aandacht is bij Banis Verhuizingen net zo belangrijk als zorgvuldigheid. Wanneer je een offerte aanvraagt komt er altijd iemand langs, om de situatie goed te kunnen in schatten zodat er op de verhuisdag geen onverwachte verrassingen zijn en er een passende prijs gemaakt kan worden. Bovendien is dit een goed moment om met de klant mee te denken hoe de verhuizing het beste aangepakt kan worden en te inventariseren welke wensen er zijn.


Meubelopslag en verhuizen naar het buitenland

Soms moeten mensen al verhuizen terwijl ze nog geen nieuwe woning hebben of de bouw  of verbouwing van het nieuwe huis vertraging opgelopen heeft. Dat brengt natuurlijk nog extra spanning met zich mee. Maar ook daar heeft Banis Verhuizingen de oplossing voor. “In dat geval verhuizen wij de inboedel met dezelfde zorgvuldigheid eerst naar onze verwarmde en beveiligde meubelopslag.” Of die inboedel van de ene kant van de straat naar de andere moet of op een schip over een zee maakt voor de vakmensen van Banis Verhuizingen geen verschil. Het is dan ook niet zo gek dat familiebedrijf Banis Verhuizingen een begrip is in de regio van Almere en Het Gooi.


Wil jij verhuizen met behulp van ons vakkundige en vriendelijke verhuisteam?

Vraag dan kosteloos en vrijblijvend een offerte aan en dan komen we spoedig bij je langs. Bel voor vragen of het aanvragen van een offerte met 036-5364114/036-6913231, mail naar info@banisverhuizingen.nl of vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.