Specialisten

Kamer Financial Planning voor professioneel financieel advies op maat

Ongeveer zestig procent van alle Nederlanders woont in een huis met een hypotheek. Dat huis is over het algemeen je duurste ‘bezit’ en de bijbehorende hypotheek je grootste schuld. Het aangaan van een hypotheek heeft veel invloed op je financiële toekomst. Een goede reden om je te laten begeleiden door een deskundige adviseur. Bij Kamer Financial Planning uit Naarden kun je terecht voor professioneel advies op maat.

Frans Kamer werkt al sinds 1977 in de financiële wereld. Aanvankelijk als vermogensbeheerder en beleggingsadviseur, maar sinds 2015 is hij ook zelfstandig erkend financieel planner en aangesloten bij de Federatie Financiële Planners. Twee jaar later haalde hij ook de papieren voor hypotheekadviseur en dat zorgt ervoor dat Frans een schat aan financiële kennis heeft. Hij werkt vanuit een kantoor in Naarden, maar komt ook graag bij je thuis. Zodat het gesprek in je eigen omgeving plaats kan vinden, gewoon op de bank of aan de keukentafel. Als het jou het beste uitkomt in de avond, is dat geen enkel probleem.

Hypotheek en financiële planning

De meeste hypotheken hebben een looptijd van dertig jaar. Dat betekent dat het verstandig is dat je bij het kopen van een nieuwe woning aandacht hebt voor je toekomstige financiële situatie. “Financiële planning en het afsluiten van een hypotheek zijn dus nauw met elkaar verbonden,” zegt Frans. “Als klanten bij mij komen voor een hypotheekadvies, dan krijgen ze altijd een breed financieel advies. Ik stel veel vragen om duidelijk te krijgen wat de huidige financiële situatie is en wat de toekomstige wensen en verwachtingen zijn. Wat is je inkomen, wat zijn je uitgaven, is er vermogen, zijn er schulden, hoe is je pensioenverwachting, allemaal dingen die een belangrijk inzicht geven in het totaalplaatje. En dat inzicht zorgt ervoor dat ik een goed doordacht advies kan geven, waar mensen ook later nog goed mee uit de voeten kunnen.”

Ruime keuze in hypotheekaanbieders

Je krijgt natuurlijk het liefst advies van iemand die alle aanbiedingen van hypotheekverstrekkers met elkaar kan vergelijken en daardoor de hypotheek kan adviseren die het best bij jou past. Kamer Financial Planning is onafhankelijk en heeft de keuze uit een kleine dertig geldverstrekkers. Wat voor jou de beste hypotheek is, hangt dus vooral af van jouw persoonlijke situatie. “Soms kies je voor de scherpste rente, soms voor de beste voorwaarden,” zegt Frans. “Het is echt maatwerk. De ene keer is de klant een starter en kunnen ouders garant staan voor een deel van het hypotheekbedrag. Een andere keer gaat het om een oversluiter, een doorstromer, etc. Ik zorg in al die verschillende omstandigheden voor het meest optimale financiële advies.”

Tevreden klanten

Voor Frans is een deskundige, maar vooral ook persoonlijke dienstverlening, erg belangrijk. Dat hij daar goed in slaagt, bevestigen de ervaringen van zijn klanten. Eén daarvan omschrijft het als volgt: “Als financiële zaken niet je hobby zijn en je wilt een optimaal hypotheekadvies met een financiële check, dan is Frans Kamer als adviseur zeer aan te raden. Zijn financiële scan heeft meteen een besparing opgeleverd. Hij gaf het gevoel dat hij me echt wilde helpen en me veel werk uit handen genomen.” Een ander omschrijft hem als een ervaren adviseur die zeer prettig in de omgang is. Door de juiste vragen te stellen heeft hij een goed inzicht in de mogelijkheden kunnen geven.

Meer weten?

Maak dan vrijblijvend een afspraak. Frans staat je graag te woord!

Kamer Financial Planning
Zwarteweg 10, 1412 GD Naarden
Telefoon: 06 211 99 290
E-mail: frans@kamerfp.nl

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.