Specialisten

Dubbel maatwerk en deskundig advies onder één dak

Tijdens de bouw van een woning moet je veel lastige keuzes maken over kleine dingen. Zoals waar de stopcontacten moeten zitten en welke deurklink het mooiste is. Maar er zijn ook grotere beslissingen te nemen die uiteindelijk een belangrijk deel van het resultaat bepalen. Welke zonwering je voor buiten gaat nemen bijvoorbeeld. Of met welke raamdecoratie je binnen de sfeer creëert die bij jou past. Dan is het ideaal als je alles onder één dak kan uitzoeken en ook nog deskundig advies krijgt.

In Hilversum vind je Ambiance Zonwering Van der Wal en Vivante Bekenkamp samen in één pand. Beide bedrijven staan garant voor het leveren van kwalitatief hoogstaande producten. Alles wordt op maat gemaakt en de afwerking is perfect. Plaatsing wordt gedaan door eigen monteurs en er wordt veel tijd en energie gestoken in de opleiding van de juiste medewerkers. Ook de adviseurs in de winkels zijn zeer deskundig. Goede service is belangrijk en een lange garantieperiode standaard.

Voor binnen en buiten

Ambiance Zonwering Van der Wal is specialist op het gebied van buitenzonwering. Je kunt er onder andere terecht voor vouwdaken, screens, terrasoverkappingen en rolluiken. Op de site vind je een overzicht van alle producten.

Vivante Bekenkamp heeft alles voor de inrichting van je interieur. Vloeren, tapijt, binnenzonwering en gordijnen, het is allemaal bekijken in de mooie showroom. We lichten er twee veelverkochte toppers uit: shutters en PVC vloeren.

Shutters zijn echte blikvangers

Wil je echte blikvangers in huis, die ook nog zonwerend zijn? Denk dan eens aan shutters. Ze zijn het best te omschrijven als houten raamluiken met horizontale jaloezieën. Doordat ze in elke stand instelbaar zijn, kun je prachtig spelen met het licht. Omdat ze er in een waterbestendige uitvoering zijn, zijn ze ook geschikt voor de badkamer. Vivante Bekenkamp is dé shutterspecialist.

Ideaal voor bijzondere ramen

Shutters zijn er in heel veel verschillende soorten met betrekking tot lamelmaat en – verdeling en bediening en natuurlijk in vele kleuren. Mocht je een raam hebben in een bijzondere vorm, dan is het een ideale oplossing. Een standaard vouw- of rolgordijn kan niet voor een rond raam, maar een shutter wel. Natuurlijk op maat gemaakt. Plaatsing komt heel precies en het inmeten moet op de millimeter nauwkeurig. Daarom heeft Vivante Bekenkamp goedopgeleide monteurs in dienst, die vakwerk leveren.

PVC vloeren

Een goede PVC vloer is niet te onderscheiden van een echte houten vloer. De voordelen zijn groot en daarmee ook de populariteit. Zo zijn deze vloeren slijtvast, waterbestendig en heel dun. Dus bij uitstek geschikt om over vloerverwarming te leggen, omdat het rendement qua warmte hoog is. Er zijn veel verschillende uitvoeringen. Op dit moment is een PVC vloer in bijvoorbeeld betonlook, Hongaarse punt of visgraatmodel in nieuwbouwwoningen een veelgemaakte keus.

Natuurlijk zijn er heel veel alternatieven. Je bent welkom in de showroom in Hilversum om alle mogelijkheden te bekijken

Adres Showroom Hilversum
Nieuwe Havenweg 5, 1216 BG Hilversum

Ambiance Van der Wal
Tel. (035) 628 02 03
info@vanderwalzonwering.nl

Vivante Bekenkamp
Tel. (035) 621 25 10
info@vivante-bekenkamp.nl

Naast Hilversum zijn we ook te vinden in Bussum, Laren (alleen Vivante Bekenkamp) en De Bilt.

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.