Buyten den Veste

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Gooise Meren - Naarden
Actueel aanbod

€ 712.500,- tot € 1.235.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
155 - 205m2
Kaveloppervlak
171 - 540m2

Over dit project

BUYTEN DEN VESTE NU IN VERKOOP!
42 exclusieve woningen in jaren ’30 stijl

In Naarden, vlakbij de legendarische vesting in het populaire Rembrandtkwartier, verrijst Buyten de Veste: 10 royale hoek- en 5 tussenwoningen, 22 twee-onder-een-kapwoningen en 5 vrijstaande villa’s. Het ontwerp van het project is geïnspireerd op de jaren ’30-architectuur, maar de woningen worden volledig uitgerust met alle gemakken van nu.

Meedenken over de woningen in Buyten den Veste?
Heb je interesse in dit bijzondere project? Zie jij jezelf al helemaal wonen in een van de royale rij- of hoekwoningen? Of genieten in alle rust en privacy op het terras achter je eigen villa? Zorg dan dat je je nóg meer thuis voelt en denk met ons mee over de uitvoering van de woningen. Schrijf je nu in voor de workshop en geef samen met ons gestalte aan Buyten de Veste.

Parel aan het gooimeer
Op een steenworp afstand van Amsterdam, aan de oever van het Gooimeer, ligt de wereldberoemde vestingstad Naarden. De stad kent een indrukwekkende geschiedenis en is mede door de ideale ligging ten opzichte van stad, water en groen, een van de meest gewilde woonlocaties van ons land.

Het Rembrandtkwartier in Naarden is een zeer populaire wijk met veel ruimte voor groen en speelplezier voor de kinderen. Mooie lange lanen, grote tuinen en jaren dertig woningen sieren de buurt. Aan de noordkant van de wijk, vlakbij de bastions en wallen van de historische vesting, verrijst Buyten den Veste; een project van 42 exclusieve woningen in jaren ’30 stijl.

Heb je interesse in dit bijzondere project? Ga dan naar www.buytendenveste.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Buyten den Veste
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
42 (waarvan 42 beschikbaar)
Prijs
€ 712.500,- tot € 1.235.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Gooise Meren.

Aanmelden