't Spieghel anno 2020

Gooise Meren - Bussum
Toekomstig aanbod

€ 687.500,- tot € 697.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
140 m2
Kaveloppervlak
140 - 157m2
Inhoud
400 m3
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

Twee onder één kapvilla's

Gesitueerd op een bijzonder mooie plek in het centrum van Bussum. Deze schitterende woonlocatie ligt in de bekende wijk "Het Spiegel" gelegen aan de Iepenlaan, de mooiste en meest groene woonomgeving van Bussum.
Een zeer exclusief woningbouwproject van ongekende allure.

DE LOCATIE
Bussum staat in de top 10 van beste Nederlandse woonplaatsen.
Vanwege de centrale ligging is Bussum heel goed bereikbaar. Met 2 treinstations en dankzij de ligging aan de A1 is Bussum zeer goed verbonden met de grote steden (Amsterdam, Utrecht, Almere en Hilversum). Heel Nederland ligt aan uw voeten!

In het centrum heerst er een gezellige sfeer waar het heerlijk toeven is. Vanaf het station bent u binnen enkele minuten in het centrum waar vele gezellige restaurantjes en winkels te vinden zijn. In het centrum is er elke donderdag een sfeervolle markt. Ook kunt u op de Bussumerheide een heerlijke wandeling maken in een prachtig gebied dat in de IJstijd gevormd is en ligt het oerbos Bantam op wandelafstand.
In de omgeving zijn er vele mogelijkheden om sporten te beoefenen, zoals: hockey (2 clubs), tennis ( 2 clubs) en voetbal (3 clubs) en zijn er legio sportscholen met een diversiteit aan sportmogelijkheden. Ook zijn er diverse voorzieningen, zoals een openbaar zwembad, speeltuinen, kinderboerderij en hertenkamp en zijn er op korte afstand goede watersportmogelijkheden.

De buurt Het Spiegel is zeer kindvriendelijk vanwege de ruimte en de vele speelmogelijkheden.
Voor wat betreft schoolopleidingen zijn er in Bussum/Naarden meerdere goed bereikbare basisscholen en 3 hoog aangeschreven middelbare scholen/voortgezet onderwijs.

INTERESSE?
De verkoopbrochure met de prijslijst ligt voor u klaar! Schuitema Makelaars, info@schuitemamakelaars.nl of bel naar 035-62 40 651

De getoonde impressies zijn slechts om u een indruk te geven van het beoogde eindresultaat. Hieraan mogen geen rechten worden ontleend. Prijzen en oppervlaktes zijn indicatief en mogelijk onderhevig aan verandering.

Meer informatie

Kenmerken

Project
't Spieghel anno 2020
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
2
Prijs
€ 687.500,- tot € 697.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Busstation, Fitness, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Trein/tramstation

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Gooise Meren.

Aanmelden