Comeniushof Naarden

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Gooise Meren - Naarden
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

15 ROYALE NIEUWBOUW VILLA’S IN NAARDEN

Aan de Comeniuslaan, in Naarden, wordt in de komende tijd het nieuwe plan Comeniushof ontwikkeld. Een fraai aangelegd woonhofje van 15 royale woningen. Het koopaanbod bestaat uit karakteristieke twee-onder-één-kap-villa’s en ruime vier-onder-één kap villa’s in een markante jaren ’30 stijl. Hier woon je in een gewilde wijk, met alle voorzieningen in de buurt en dicht bij het centrum van Bussum met een variëteit aan onder meer winkels en horeca.

De villa’s gaan woensdag 27 maart in verkoop. Heb jij interesse in deze fijne woonplek in Naarden? Dan horen we dit graag van je! Meld je nu alvast aan via de projectwebsite www.comeniushof.nl, dan mis jij niets van de start van de verkoop!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Comeniushof Naarden
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
1 van 10 beschikbaar
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Gooise Meren.

Aanmelden