Schoutenwerf

Gooise Meren - Muiden
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Aan de zuidkust van het IJsselmeer ligt het historische havenstadje Muiden. Een parel in het groene en blauwe hart van Nederland op slechts 10 km van het centrum van Amsterdam.

In dit watersport stadje met haar oude vesting wallen komt aan de oever van de monding van de rivier de Vecht een bijzondere woonbeleving in de oud-industriele scheepswerf sfeer met uw auto in de parkeergarage en uw boot in de haven.

Schoutenwerf ligt rustig in het gezellige oude stadshart tussen gerestaureerde Groote Zeesluis en kasteel het Muiderslot, op steenworp afstand van de voormalige Zuyderzee.

In het plan voor de Schoutenwerf word uitgegaan van circa 50 woningen. Dit zullen zowel grondgebonden woningen als appartementen zijn.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Schoutenwerf
Koopwoningen
50
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen)
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Supermarkt, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Gooise Meren.

Aanmelden